Streamer musikk til flere rom samtidig

Russound har annonsert sine planer om å gi ut en ny mediastreamer som skal gjøre det mulig å kunne høre på musikk i opptil fire rom samtidig. DMS-3.1 Digital Media Streamer er navnet og blir med i Russounds C-serie av såkalte "multiroom audio system".

DMS-3.1 skal kunne streame nettverksbasert digital musikk nesten hvor som helst i huset, noe som innebærer at man kan lytte til sin digitale samling eller musikk fra Internett i et eller flere rom etter egne ønsker. Man har muligheten til å kjøre opptil tre stereofoniske, digitale audiostrømmer samtidig, med tilføyelsen av en fjerde i form av en innebygd FM/AM-tuner.

Kjente filformater

På baksiden av maskinen vil man finne tre utganger for streaming, i tillegg til utgangen for radiotuneren. For å lett kunne identifisere hvilken stream som er hvilken, følger det også med en Source ID-funksjon. Andre egenskaper inkluderer tre USB-innganger, FM-coax og tilkoblingsmuligheter for antenner.

Mediastreameren kan kobles til ethernetkabler, eller til en kontroller fra C-serien. Den støtter MP3 (CBR, VBR), WAV (8, 16-bit), OGG Vorbis, FLAC (8, 16-bit), AAC og AAC+, samt avspilling av audio fra enhver LAN-tilkoblet enhet med DLNA-støtte.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

En prisantydning på DMS-3.1 har ikke dukket opp inntil videre, men dette er ventet å bli kjent nærmere lanseringsdatoen – som er i starten av mai. Når eller om mediastreameren vil bli tilgjengelig i Norge er ennå ikke kjent.

(Kilde: Electronic House)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen