Stream musikk til datamaskinen med AirServer

Apples AirPlay-funksjon gjør at man lett kan streame audio, video og bilder trådløst fra datamaskinen til portable enheter, men ikke omvendt. Det er dette utviklerne bak AirServer forsøker å gjøre noe med.

Fra iPhone til dataen

AirServer er en nedlastbar applikasjon som enkelt og greit gjør deg i stand til å sende filmer og musikk fra din iPhone eller iPad til din datamaskin.

Dette er et brukbart tilbud for de som har et godt høyttalersystem knyttet til dataen, og som ønsker å spille av materiale fra sine mobile apparater med bedre lydkvalitet.


Det eksisterer allerede liknende tjenester som Banana TV, som streamer lyd, video og bilder til kompatibel datamaskin. AirServer skiller seg ut ved å ha en mer omfattende funksjon rundt bilder, i og med at den har en dedikert slideshow-funksjon.

Prisen på AirServer er også billigere enn Banana TV – sistnevnte går for 8 dollar, mens AirServer koster 3 dollar, eller rundt 16 norske kroner.

Appen kan lastes ned fra airserverapp.com, og krever Mac OS X Tiger / Leopard / Snow Leopard, samt enheter som kjører på iOS 4.2.1 eller nyere.

(Kilder: AirServer, Dvice, Wired)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen