Stråling eksploderte hode

Girl Talk - nå med gratis Nokia 6630!
Girl Talk - nå med gratis Nokia 6630!

Som mange har fått med seg, er det 1. april i dag. Nettsteder i hele verden har benyttet anledningen til å forsøke å lure sine lesere trill rundt. Amobil og de andre sidene i Hardware-nettverket har selvsagt også gjort sine forsøk. Du har kanskje gått på noen av dem?

Gratis mobil med jenteblad

En av nyhetene som dukket opp i dag var at det britiske jentebladet "Girl Talk" nå gir vekk en Nokia 6630 til alle som kjøper bladet. Riktignok er dette en ganske gammel telefon, men det er jo et godt kjøp for noen få pund? Les mer »

Teknobloggen Gizmodo har på sin side tydeligvis blitt overtatt av den legendariske "A Team"-figuren Mr. T. Alle overskriftene og bildene på innleggene som er postet 1. april er tydeligvis ført i pennen av den hardtslående helten. Sjekk Mr. T på Gizmodo »

Flytt til Mars sammen med Google og Virgin

I dag annonserte Google og Virgin at de har inngått en samarbeid kalt Virgle. Målet er å etablere den første menneskekolonien på planeten Mars. Du kan selv bli med på turen dersom du fyller ut et søknadsskjema. Mer info på Virgle prosjektside »

Våre svenske naboer har også tradisjon for aprilspøk. IDG.se skriver at svenske banker nå må sperre en SMS-funksjon på minibanker i landet. Et passord som gir tilgang til funksjonen lar nemlig minibankkunder sende anonyme SMS-meldinger til alle og enhver fra minibanken. Les mer »

Sony Ericsson X1i + Iphone = denne tvilsomme kreasjonen.
Sony Ericsson X1i + Iphone = denne tvilsomme kreasjonen.

Iphone X2 lages av Sony Ericsson

Mobil.se bringer på sin side sensasjonsnyheten om at neste genereasjon Iphone skal produseres i samarbeid med Sony Ericsson. Når Iphone versjon 2 kommer, vil den hete Iphone X2, og være identisk med Sony Ericssons kommende Xperia X2. Les mer om Sony Ericssons Iphone »

Dersom du vil spionere på kjæresten, eller bare generelt har psykopatiske tendenser, har Nettavisen en gladnyhet til deg. De melder nemlig om at en ny tjeneste lar deg snoke i tekstmeldingene til hvem som helst. Det eneste du trenger å gjøre er å sende mobilnummeret til den du vil granske til 2210, så får du de tre siste inngående og utgående meldingene tilbake. Les hvordan du går frem »

Nokia-telefoner får nå Windows Mobile. Eller?
Nokia-telefoner får nå Windows Mobile. Eller?
Wi-fi og mobilstråling sprengte hodet til lærer. - Kult, sier elev.
Wi-fi og mobilstråling sprengte hodet til lærer. - Kult, sier elev.

Windows Mobile overalt, bortsett fra hos Microsoft

Pocketpcthought.com melder i dag om at ikke bare Nokia og Blackberry kommer med Windows Mobile-telefoner. Iphone får nå Bootcamp, slik som Apples maskiner, slik at du kan kjøre et hvilket som helst operativsystem, for eksempel Windows eller Symbian, på Iphone. Microsoft annonserer på sin side ifølge nettstedet at de legger ned hele Windows Mobile, og går over til Mac OS X, som Iphone kjører. Les mer om den sjokkerende utviklingen »

Stråling sprenger hodet til en lærer

Nå er det for øvrig bevist at stråling fra mobiler og Wi-fi er livsfarlig. I et kontroversielt eksperiment som involverte å utsette en lærer for både Wi-fi-signaler og mobilstråling samtidig, eksploderte lærerens hode bokstavlig talt. Ifølge en av elevene var det som å se en hund eksplodere i en mikrobølgeovn. Han skal ha lagt til at det var kult. Les hele saken »

Til slutt tar vi med danske Mobil.nu, som melder om at operatøren Bibob nå kommer med et abonnement hvor du for 499 kroner i måneden ikke bare kan snakke og tekste så mye du vil, men også laste ned så mye film du bare orker. For å utfylle tilbudet skikkelig, har Samsung lansert en mobiltelefon eksklusivt for det nye abonnementet. Den nye telefonen, WS1000, har en seks tommers skjerm som kan vise HD-film. Les mer på Mobil.nu »

Har du blitt lurt? Del aprilspøker i forumet »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen