Stowaway BT kommer i juni

Vi skrev for et halvt år siden om det første tastaturet i den populære Stowaway-serien som har Blåtann. Nå slipper Think Outside endelig det innovative tastaturet på markedet.

Stowaway-tastaturene er spesiallaget for bruk sammen med håndholdte enheter, og har blitt rost opp i skyene for både størrelse, brukervennlighet og design - en modell av et Stowaway-tastatur er faktisk utstilt i museumet for moderne kunst i New York.

Tastaturene er like store som et vanlig qwerty-tastatur for datamaskiner, men med et par enkle håndgrep kan man brette dem sammen slik at de får plass i lommen, og veier ikke mer enn 160 gram. Portabiliteten er antakelig det som er hovedårsaken til at tastaturene har blitt så populære.

Blåtann-tastaturet kan brukes sammen med de aller fleste Symbian-telefonene på markedet, samt håndholdte enheter som bruker Pocket PC 2002 eller Windows Mobile 2003. Den fullstendige listen over kompatible enheter finnes på produsentens hjemmesider.

Tastaturet har en utsalgspris på $149,99, noe som tilsvarer rundt en tusenlapp i norsk valuta, og kommer på markedet i løpet av juni.

 

Kommentarer (3)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen