Stowaway BT kommer i juni

Vi skrev for et halvt år siden om det første tastaturet i den populære Stowaway-serien som har Blåtann. Nå slipper Think Outside endelig det innovative tastaturet på markedet.

Stowaway-tastaturene er spesiallaget for bruk sammen med håndholdte enheter, og har blitt rost opp i skyene for både størrelse, brukervennlighet og design - en modell av et Stowaway-tastatur er faktisk utstilt i museumet for moderne kunst i New York.

Tastaturene er like store som et vanlig qwerty-tastatur for datamaskiner, men med et par enkle håndgrep kan man brette dem sammen slik at de får plass i lommen, og veier ikke mer enn 160 gram. Portabiliteten er antakelig det som er hovedårsaken til at tastaturene har blitt så populære.

Blåtann-tastaturet kan brukes sammen med de aller fleste Symbian-telefonene på markedet, samt håndholdte enheter som bruker Pocket PC 2002 eller Windows Mobile 2003. Den fullstendige listen over kompatible enheter finnes på produsentens hjemmesider.

Tastaturet har en utsalgspris på $149,99, noe som tilsvarer rundt en tusenlapp i norsk valuta, og kommer på markedet i løpet av juni.

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen