Støvsugerrobot stakk av fra jobben

Ved hjelp av roboter og avansert teknologi blir det stadig enklere å rengjøre huset. Ved hjelp av støvsugerroboter behøver du for eksempel ikke løfte en finger selv. En malerbutikk i Odense, Danmark, mente noe slikt kunne kutte ned utgiftene på vask og skaffet seg derfor en slik robot. Roboten selv var derimot ikke interessert i jobben.

Stakk av
Første dag på jobben så nemlig robotstøvsugeren snitt til å stikke av. Om det var dårlige lønnsforhold, eller harde arbeidskrav som fikk roboten til å friste etter friheten vites ikke, men ifølge avisen Fyens Stiftstiende har roboten nå vært borte i tre uker, og malerbutikken, hvor den var ansatt, har gitt opphåpet om å få den tilbake.

Det var allerede på første arbeidsøkt at roboten trolig snek seg usett ut av en bakdør. Personalet tok opp jakten og forventet at den ikke skulle komme langt med kun en times batteritid til rådighet. Roboten var derimot ikke noe sted å se. Den ble senere etterlyst gjennom lokalavisen, men så langt har det ikke dukket opp noen tips om den forsvunne roboten.


Var det møte med ukjente vesener som var robotens endebane?

- Vi har verken sett eller hørt noe til den og nå har vi innstilt oss på at den er vekk, men vi var glade for den korte tiden vi hadde sammen og overveier kraftig å kjøpe en ny, sier daglig leder i butikken Irene Kolding, ifølge Fyens Stiftstiende.

En eventuelt ny robot vil ikke kunne stikke av da butikkens eiere denne gang vil sette ut egne sendere som roboten ikke kan passere.

Robot på tyveferd ringte hjem
Lokalsamfunnet ved butikken har fundert mye på hvor roboten har tatt veien. Noen mener den har vært på tyveriferd, da de plutselig har manglet penger i lommeboken, butikken har også opplevd at telefonen har ringt og en metallisk stemme har sagt "Jeg-er-roboten". Fyens Stiftiende funderer om roboten har vervet seg til fremmedlegionen. Mest sannsynlig er det nok her snakk om en vennlig sjel som har kommet over den forlatte roboten og tatt den med til et trygt og støvfritt hjem.


Har roboten meldt seg til Fremmedlegionen?

Vil du selv anskaffe deg en støvsugerrobot? Les denne testen først.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen