Støtter Windows Media

PacketVideo hevder de er de første til å presentere applikasjoner for å spille av Windows Media-filer på Nokias Series-60-telefoner.

Denne demonstrasjonen bekrefter uttalelsen som falt på 3GSM-kongressen i Cannes for en måned siden. På kongressen annonserte Nokia og Microsoft at de ville samarbeide om digitale mediaformater.

Dette skal inkludere støtte for Windows Media Audio og Media Transfer Proocol (MTP) for telefoner konstruert spesielt med tanke på musikk.

I tillegg skal de samarbeide om støtte for MPEG Advanced Audio Coding. Blant Nokias modeller har PacketVideo valgt 6680 og 6630 til demonstrasjonen, og viser frem støtte for både Windows Media Audio, såvel som Windows Media Video.

- Nå som mobil multimedia er virkelighet, handler det bare om riktig tid og sted, sier Dr. James Brailean, som er direktør i PacketVideo. - Når kundene ser høykvalitetsvideo på mobiltelefonene sine, slik som Windows Media på Nokia-enheter, vil de ha både tjenesten og enheten den kjører på. I PacketVideo kaller vi det tilbud og etterspørsel - vi tilbyr kundene den høykvalitetsopplevelsen av multimedia som kundene etterspør.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen