Test

Stortest av digitale bilderammer

Et lite marked på bildefronten som har sin storhetstid i disse dager, er digitale bilderammer. De er enkle, de kan være pene og de skal få liv til de digitale bildene som ikke alle er like flinke til å få ut på papir.

Du kan la flere bilder rulle på omgang for alles skue, i stua, på kjøkkenet, soverommet, badet. Ja, rett og slett hvor du vil.

I både 2007 og 2008 testet vi et knippe med digitale bilderammer før julestria virkelig satt inn. Vi følger opp tradisjonen, og har nå sett på seks enheter fra like mange produsenter.

Testvinneren

Testens vinner - Nextbase Photomail-X 8

Testens glade vinner blir Nextbase Photomail-X 8. Marginene i toppsjiktet av denne testen var små, men Nextbase kunne skilte med gode funksjoner til en overkommelig pris.

Et enkelt grensesnitt og mange nettverksbaserte muligheter er nøkkelord her. Bildekvaliteten er god på mange områder, men dette er og blir en samletest. Det var en annen kandidat i testen med hakket bedre bildekvalitet, fra Samsung. Vi mener uansett at Photomail-X 8 blir testens vinner. Denne bilderammen har en rekke gode funksjoner ingen andre har, samt et innebygget batteri. Best av alt, det hele koster ikke avskrekkende mye.

En god anbefaling

Et godt valg, Samsung SPF-85V
Et godt valg, Samsung SPF-85V

Blant de to beste enheten i denne testen var det meget små marginer, men vi måtte bestemme oss. Nextbase er testens vinner, men Samsung SPF-85V ligger ikke langt bak.

Samsung er kjent for å lage gode skjermer, og det har de også gjort med denne bilderammen. Bildekvaliteten er testens definitivt beste. Enheten kommer også med en rekke gode nettverksbaserte funksjoner, slik som å hente bilder fra RSS-matinger og bildedatabaser. Vi savner enkelte funksjoner, slik som støtte e-post-basert henting av bilder. Samtidig koster enheten litt mer enn man skulle ønsket.

Mye for pengene

Mye for pengene - Transcend PF810B
Mye for pengene - Transcend PF810B

Transcend PF810B er en bilderamme der du vil få mye for pengene. Vi ser bilder med god kvalitet, selv om det ikke er snakk om noe helt i toppsjiktet. Det er uansett verd å bemerke seg at denne bildrammen så absolutt vil gjøre jobben.

Vi savner et internt batteri, samt et par ekstra funksjoner, og da spesielt nettverksstøtte. Men, vi må også si at det hele er pakket inn i et ganske så pent design. Med dette avklart, mener vi at du i dette tilfellet vil få mye godt for pengene.

Bla om for å lese den første delen av denne samletesten.

NextBase PhotoM@il-X 8"

Samsung SPF-85V

JOBO PDC008 Curve 8

Pinell Digital Fotoramme

Kodak EasyShare D830

Transcend TS2GPF810K

NextBase PhotoM@il-X 8"   Les mer »

Samsung SPF-85V   Les mer »

JOBO PDC008 Curve 8   Les mer »

Pinell Digital Fotoramme   Les mer »

Kodak EasyShare D830   Les mer »

Transcend TS2GPF810K   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen