Stort betaslipp fra Microsoft

Windows Vista Build 5381
Skjermbilde fra Windows Vista Build 5381
(Bilde: eWeek.com)

Microsoft skal etter planen slippe betaversjoner av både Windows Vista, MS Office 2007 og "Longhorn Server", i forbindelse med WinHEC-messen i Seattle. De nye produktene skal ifølge Microsoft fokusere på brukervennlighet, sikkerhet og bedre søkemuligheter.

Windows Vista Beta 2

Windows Vista Beta 2 skal bli tilgjengelig for alle som ønsker å prøve ut neste Windows-versjon, men den slippes først om noen få uker. Den skal være tilgjengelig på engelsk, fransk, tysk, spansk og japansk i en såkalt "Customer Preview Program"-versjon. Den er tilgjengelig for utvalgte betatestere og MSDN-abonnenter allerede fra i dag.

Se flere skjermbilder på nettsiden eWeek.com.

MS Office 2007 Beta 2

Den nye kontorpakken får et helt nytt brukergrensesnitt i forhold til Office 2003, med såkalte "Ribbon" som erstatter verktøylinjen i dagens Office. Den nye verktøylinjen justeres i forhold til hva brukeren holder på med i programmet.

Dette er et skjermbilde av Office 2007 Beta 2:


Office 2007 Beta 2
(Bilde: eWeek.com)

Se flere skjermbilder hos eWeek.com.

Du kan allerede nå laste ned MS Office 2007 Beta 2 fra microsoft.com. Fullversjonen er på 2 GB, men en begrenset versjon er på 550 MB.

Microsoft vil ikke tilby noen teknisk brukerstøtte for betaversjonen, og den vil gå ut av dato 1. februar 2007. Denne betaversjon bør derfor ikke brukes som et ferdig produkt.

Longhorn Server Beta 2

Denne betaversjonen er allerede sluppet for utvalgte betatestere og MSDN-abonnenter.

Lanseringer

Det har vært mye frem og tilbake angående når Microsoft vil slippe de endelige versjonene av Windows Vista og Office 2007. Tidligere var planen å lansere produktene før jul 2006, men så kunngjorde Microsoft at de har tenkt å lansere begge produktene i november for bedrifter, og i januar for hjemmebrukere.

Enkelte markedsanalytikere har i ettertid ment at lansering ville bli ytterligere forsinket, men det at Microsoft nå slipper betaversjoner, tyder på at Microsoft er i rute.

(Kilder: Betanews, Cnet new.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen