Storslipp fra Sony Ericsson


Mats Nevelius presnterer profftelefonen Z710

Sony Ericsson slo på stortrommen idag og lanserte fire nye telefoner. På pressekonferansen i Oslo kunne selskapet presentere sin første telefon med nedskyvbart tastatur, en avansert Walkman-telefon i kamskjellformat, en sammenleggbar profftelefon og en lavprisfokusert kamskjellstelefon med plass til minnekort.

Pressekonferansen i dag inneholdt ellers få overraskelser. Globalt går Sony Ericsson så det suser, med stort overskudd og stadig flere modeller i porteføljen sin. Bare i år regner selskapet å kunne slippe hele 20 modeller, noe som er en stor endring fra det første året da selskapet bare hadde én Sony Ericsson-telefon for salg i tillegg til to Sony-telefoner.

Sony Ericsson Norge kan ellers melde om stor fortjeneste på Walkman-porteføljen sin, og kunne også melde at W810i nå har tatt over for W800i som mestselgende Walkman-telefon. Ellers regnet selskapet å få ut sin nye smarttelefon M600i i disse dager, og spår at aggresiv prising skal føre til et stort salg av telefonen.

I tillegg til de fire modellene ble det lansert seks nye tilbehørsprodukter, deriblant tre nye hodetelefonsett.

Sony Ericsson Z550 - stil for de med trang lommebok
Om ikke en Razr-klone, så er Z550 ihvertfall en av Sony Ericssons tynneste telefoner til nå. I tillegg kan telefonen friste med 1,3 megapikslers kamera, minnekortplass og høyoppløst skjerm.
Les mer om Z550 i 'Smått og enkelt fra SE'.

Sony Ericsson W710 - Walkman for sprinteren
Sony laget i sin tid en rekke Walkman-spillere for folk med sans for fart og spenning. Nå har mobildivisjonen børstet støv av konseptet, og gitt det en rekke nye funksjoner, som skritteller, to megapikslers kamera og EDGE. Les mer om W710 her.

Sony Ericsson Z710 - Klapp for proffbrukeren
Z710 er sportstelefonens sofistikerte halvbror, og er ment å gi den travle herremann det rette verktøyet i hverdagen. Med to megapikslers kamera, radio, mp3-spiller og EDGE kan det fort falle i smak.
Les mer om Z710 i 'Sport og business i samme ham'.

Sony Ericsson W850 - Walkman anno 2006
Her er telefonen for deg som ikke ønsker noe halvgjort. Sony Ericssons nye musikkflaggskip har mp3-spiller, 3G, radio og et to megapikslers kamera under panseret, og støtter også direkte nedlasting av musikk til telefonen. Les mer om W850 i 'Super-Walkman fra SE'.

(Kilder: Sony Ericsson)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen