Storslipp fra SE

Z600 er identisk med T610 innvendig men har mer å by på når det kommer til skjerm, hvor Sony Ericsson har implementert en 65.000 fargers skjerm av TFD-typen. Videre har telefonen integrert kamera av samme type som T610. Dermed har ikke Sony Ericsson lagt inn VGA-kamera i modellen, slik flere av ryktene påsto.

Z600 skiller seg videre litt ut fra T610 på navigasjonsknappene. Mens T610 har joystick har Z600 istedenfor blitt utstyrt med en femveis navigasjonsknapp. Ellers har man vanlige kommandoknapper av samme type som T610.

Programvaren i telefonen skal ifølge Sony Ericsson stort sett være helt lik med den som eksisterer i T610 med noen få unntak. Menyene er de samme, med fire ikoner nedover og tre bortover. Telefonen leveres forøvrig med spillet V-Rally, som kan spilles multiplayer over GPRS eller Blåtann.

Telefonen skal i motsetning til T610 ha utskiftbare deksler, som gjør det mulig å personliggjøre telefonen.

Z600 er Tri-band, som vil si at den kan brukes i det amerikanske GSM-nettet. Den har videre WAP 2.0, som gir brukeren muligheten til å se bilder når han wapper, samt at telefonen har Java og MMS. Telefonen har også Quick Share-funksjonen vi kjenner fra T610, som gir muligheten til en rask overføring av bilder til andre enheter.

Z600 skal komme ut i fjerde kvartal en gang, og koste et sted mellom 3500 og 4000 kroner. Trolig vil den havne på så godt som nøyaktig samme pris som T610.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen