Storslipp fra Apple i september?

Det virker svært sannsynlig at Apple kommer til å holde en "special event" i september. Flere svært troverdige nettsteder mener det ikke er noe spørsmål om dette blir noe av, men heller hva som vil bli presentert. Det er også enighet om at 9. september er datoen.

Analytikere fra Piper Jaffray har over lengre tid snakket om september for lansering av nye Apple-produkter, uten å peke på en spesiell dato.

Mange av ryktene rundt Apple den siste tiden mener at Macbook-serien vil få en real overhaling med aluminiumsskall (som på Macbook Pro) og en multi touch trackpad i glass. En prissenkning er også forventet. Om dette blir offisielt kunngjort 9. september er mer usikkert.

Av andre rykter går mye på Ipod. Blant annet skal visstnok Ipod shuffle oppgraderes til 4 GB og leveres i fem nye farger. Ipod nano går bort fra lav og fet til høy og tynn, mens Ipod touch skal få GPS.

Hvis vi fortsetter nedover ryktebørsen så kan det se ut som Itunes skal oppgraderes til versjon 8. Uten at vi helt vet hva dette går ut på skal det være en stor oppgradering med mange nye funksjoner.

Til sist har Mac Rumors fått informasjon om at Apple har sendt ut informasjon til noen av sine butikker og leverandører om å ikke ta inn store partier med Mac mini, Macbook pro, Ipod-er og Cinema-skjermer.

Om dette betyr at også disse produktene får en overhaling vites ikke. Flere rykter og mer informasjon vil nok dukke opp når vi nærmer oss 9. september.

(Kilder: Ars Technica og Mac Rumors)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen