Storslipp av LCD-skjermer

VA2226w
VA2226w

VA-serien til ViewSonic er rettet mot førstegangskjøpere og dem som ønsker en skjerm en lav pris. Ni nye skjermer i serien slippes altså, i størrelsene 17 til 22 tommer.

Både konvensjonelt- og wide-format

Serien inkluderer modeller i konvensjonelt format (4:3) og modeller i wide-formatet 16:10. Skjermene er bl.a. utstyrt med dynamisk kontrastforhold (Dynamic Contrast Ratio - DCR), som justerer svartnivåene til innholdet på skjermen. Dette skal gi mørkere svartnivå og høyere kontrast (2000:1). Skjermene skal også ha mindre "lyslekkasje" på svarte områder når skjermen betraktes fra siden.

Sikkerhets- og miljøstandarder som TCO og Energy Star oppfylles, og ingen skadelige materialer skal være brukt under produksjonen av skjermene. Man kan velge mellom modeller med både analog og digital (DVI-D med HDCP) inngang eller modeller med kun analog inngang.

Pris og tilgjengelighet

Flere av modellene er tilgjengelige i inneværende måned (okt), men modellene VA1926w, VA2026w og VA2226w vil være tilgjengelige i løpet av november, og prisene er heller ikke kjent for disse modellene.

Veiledende priser for de øvrige modellene strekker seg fra 1599 kroner for VA1716w til 2349 kroner for VA2216w. Følg for øvrig lenkene til prisguiden under for mer spesifikk informasjon om hver modell.

(Kilde: ViewSonic)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen