Storslipp fra ZTE

Storslipp fra ZTE

Lanserte blant annet firekjerners-mobil med Android 4 og 4,3-tommers skjerm.

Den kinesiske mobilprodusenten ZTE lanserte i dag en rekke nye modeller, blant annet en ny toppmodell basert på en Tegra 3-brikke med fire prosessorkjerner i tillegg til en femte "hjelpekjerne".

ZTE Era

Toppmodellen har fått navnet ZTE Era, og i tillegg til firekjernerprosessoren er den også godt utstyrt på andre områder. Tegra 3-brikken har for eksempel en 12-kjerners GeForce-grafikkbrikke, som skal gi denne telefonen kraft nok til å kjøre selv de mest krevende spillene. Telefonen kommer med en 4,3-tommers skjerm med QHD-oppløsning, det vil si 960 x 540 punkter. Den har 8 GB lagringsplass, som kan utvides med minnekort, samt støtte for HD Voice – en ny standard som gir høyere kvalitet på tale, så snart mobilnettene er klargjort for det.

ZTE Era er for øvrig bare 7,8 millimeter tykk.

Ny Windows-mobil

ZTE lanserte også en ny Windows Phone-mobil, ZTE Orbit. Denne kjører Windows Phone 7.5 og leveres med 4 GB lagringsplass, det samme som ZTE Tania – som vi slaktet i vår test nettopp på grunn av blant annet begrenset lagringsplass. Kameraet er på 5 megapiksler. Orbit er også klargjort for HD Voice, og kommer på markedet i løpet av andre kvartal.

Mobil med "storskjerm"

ZTE PF112 er en ny mobiltelefon med skjerm på 4,5 tommer og en oppløsning på hele 1280 x 720 piksler. Telefonen benytter en tokjerneprosessor på 1,2 GHz.

ZTE annonserte også at de vil komme med nye nettbrett på 7 og 10,1 tommer, begge tilgjengelige på det europeiske markedet.

Les også: ZTE Tania – Styr unna denne Windows-mobilen

(Kilde: Pressemelding)

Amobil har tre journalister tilstede i Barcelona, og vil holde deg oppdatert på nyheter derfra i løpet av de neste dagene. Vil du være sikker på å ikke gå glipp av noe? Lik oss på Facebook! Vi legger ut oppdateringer på Facebook-sidene fortløpende.

Klikk her for å se alle sakene fra Mobile World Congress 2012

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen