Det er ikke kjent hvordan HTC W8 vil se ut, men mange venter at den vil ligne på flaggskipet HTC M8.
Det er ikke kjent hvordan HTC W8 vil se ut, men mange venter at den vil ligne på flaggskipet HTC M8. (Bilde: Espen Irwing Swang, Amobil.no)

Storslipp av Windows-flaggskip

Ifølge lekkasjene er både LG og HTC på vei. Samsung er allerede på plass.

Etter at Microsoft inngikk samarbeidet med Nokia, har Windows-telefoner vært mer eller mindre synonymt med Nokia, selv om konkurrentene har sluppet enkelte Windows-modeller.

Nå kan det være slutt på Nokias hegemoni i Windows-sfæren. Ifølge twitterbrukeren @evleaks, som vanligvis leverer troverdige innsider-nyheter fra mobilbransjen, skal både LG og HTC være i ferd med å lansere smarttelefoner som kjører Windows 8.1.

Slik er det ventet at LGs Uni8 vil se ut.
Slik er det ventet at LGs Uni8 vil se ut. (Foto: Evleaks)

W8 blir HTCs Windows-flaggskip

HTC skal være i gang med en flaggskipmodell med Windows 8.1, basert på kjempesuksessen HTC One M8. Det er ventet at Windows-telefonen vil få navnet HTC W8.

I første omgang vil HTC W8 lanseres i USA gjennom mobiloperatøren Verizon. Verizon selger fra før Samsung Ativ SE, som ble lansert i april. Denne er en toppmodell fra Samsung, og prises omtrent som Samsung Galaxy S5 for amerikanske kunder.

OM LGs nye Windows-telefon er mindre kjent. @evleaks publiserer imidlertid et bilde, der man kan konkludere med at knapper i front og på sidene ser ut til å være fjernet. Det er ventet at LGs modell vil hete LG Uni8.

Kilder: @evleaks, WP Central, Neowin, Softpedia, Samsung

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen