Større og rimeligere ThinkPad på vei

Enten du har eller ikke har et forhold til Lenovos ThinkPad-maskiner, er det som regel ikke noe problem å kjenne en igjen på den særegne designen og solide utførelsen. Et eksempel er ThinkPad X201, som ble lansert tidligere i vinter.

Men på nyåret slapp Lenovo også en helt ny modellserie med navnet ThinkPad Edge. Denne var myntet på folk som ønsket seg en ThinkPad litt nedtonet i utseende og pris, men der kvaliteten og typiske ThinkPad-elementer som TrackPoint, harddiskbeskyttelse og drenering i tastaturet likevel var på plass. Og nå får 13-tommerne som kom i vinter en storebror på 15,6 tommer.

Flere valg
ThinkPad Edge vil være tilgjengelig i tre farger: blank og matt sort, samt rød. I noen tilfeller vil også brukeren kunne velge mellom blank og matt skjerm, som for øvrig er LED-baklyst og har en oppløsning på 1366 x 768 piksler. Maskinen kommer også med flere forskjellige prosessorvalg - Intel Core i5, i3 og Celeron, pluss mulighet for en AMD-løsning tidlig i juni.

Vi nevner også VGA og HDMI ut, samt muligheter for innebygd 3G (mobilt bredbånd).

ThinkPad Edge på 15 tommer er allerede i butikkene. De rimeligste modellene vil være de med AMD-prosessor som altså ventes tidlig neste måned. Startpris vil ligge på omtrent 5500 kroner.


Kilde: Pressemelding

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen