Storm-serien utvides

Klikk for større bilde
Klikk for større bilde

Cooler Master slipper nå spillkabinettet Scout, som er innlemmet i Storm-serien. Cooler Master kan melde at kabinettet er utviklet i samarbeid med flere klaner i verdensklasse.

Rammeverket på Scout er i stål, med en 140-millimetersvifte på toppen og siden, samt en på 120 millimeter bak. På sidedøren er det plass til ytterligere to vifter, for å trekke vekk varm luft fra området rundt prosessor og skjermkort. Kabinettet har også bærehåndtak for enklere transport.

På baksiden har det blitt plass til Stormguard, dette er en spesiell brakett som gjør at man kan låse fast mus, tastatur og hodesett. Hvis noen vil naske til seg dette må kabelen kuttes over.

Foran på kabinettet finner vi en rekke tilkoblingsmuligheter, blant annet fire USB 2.0 og ekstern SATA. Her finner vi også kontrollpanelet for lyssettingen. Av andre freske detaljer finner vi et hull i hovedkortbrettet, dette for å kunne bytte kjøler på en enkel måte.

Av plass for ting og tang finner vi fem eksterne brønner for optiske enheter og fem interne for harddisker. En av de eksterne kan gjøres om til å passe til en diskettstasjon.

Noen priser eller informasjon om tilgjengelighet er så langt ikke kjent.

(Kilde: Cooler Master)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telipol Fri 6GB


Jeg bruker mye data:

Telipol Fri 12GB


Jeg er superbruker:

Telipol Fri 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen