Storlansering i sommervarmen

Mens mobilprodusenter og andre firmaer nyter sommerværet, er det tydeligvis stor aktivitet i BenQ-Siemens sitt hovedkvarter i München. I dag kunne mobilprodusenten presentere tre nye modeller for det europeiske markedet, med fokus på design og stil.

Siden sammenslåingen av BenQs og Siemens mobildivisjon for snart ett år siden, har det nye BenQ Mobile gått med dundrende underskudd. Vi kunne for noen uker siden melde at selskapet taper 20 millioner kroner dagen, og at store omstruktureringer er på vei.

Samtidig har det nye BenQ-Siemens lansert mobiltelefoner på løpende bånd. Bare siden januar har selskapet lansert 17 modeller, og i dag kunne selskapet legge til ytterligere tre.

BenQ-Siemens E81 - billig 3G-telefon uten videotelefoni
Første mobil ut ved dagens lansering er E81, som trolig er BenQ-Siemens billigste 3G-telefon så langt. Med liten form, 1,3 megapiksler, mp3-spiller og plass til minnekort er E81 definitivt verdt å vurdere for dem som prøver ut 3G for første gang og som ikke trenger alskens nye finesser og funksjoner.

Les mer om E81 i 'Ny 3G-krabat fra BenQ' >>>

BenQ-Siemens E71 - design for en billig penge
E71 er definitivt en ulv i fåreklær. Det som tilsynelatende kan virke som nok en kjedelig billigtelefon, er i praksis en rimelig avansert designtelefon med to tommers qvga-skjerm, med minnekortplass og FM-radio. Best av alt er kanskje størrelsen på 10,4 x 4,6 x 1,5 cm og vekten på 80 gram, som gjør E71 til en av de mer lommevennlige telefonene fra BenQ-Siemens.

Du kan lese mer om E71 i 'Lei av fettete mobil?' >>>

BenQ-Siemens SL91 - lekkert og eksklusivt
Varmefølsomme taster er i vinden etter LGs suksess med sine Chocolate-telefoner. Nå hiver også BenQ-Siemens seg på varmelasset med nye SL91, oppfølgeren til designtelefonene SL75, SL65 og SL65. Denne gang har BenQ-Siemenes fått på plass et 3,2 megapikslers kamera, to tommers qvga-skjerm, 3G og RDS-radio. Så om ikke designet skulle friste, så burde spesifikasjonslisten i det minste få deg til å lette på øyenbrynet.

Du kan lese mer om SL91 i vår artikkel 'SL91: BenQ utfordrer Chocolate' >>>

I tillegg til de overnevnte telefonene lanserte BenQ-Siemens et eget musikkanlegg og et trådløst stereohodesett. Du kan lese mer om dem i morgendagens utgave av Amobil.

(Kilder: BenQ-Siemens)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen