Storlansering fra Tele2

Lanserte nytt abonnement
Tele2 tok i dag et solid skippertak for å kunne konkurrere videre med de andre operatørene på det norske mobilmarkedet. Blant annet lanserte operatøren et nytt lavpris-abonnement.

Det nye abonnementet har fått navnet Tele2 Mobil Champion, og kan kun bestilles via internett. Abonnementet bruker det stadig mer populære konseptet der man kutter i andre utgifter, som kundeservice og papirfakturaer, for å presse prisen mest mulig ned. Ringeprisen er 59 øre uansett hvem man ringer til, og når på døgnet det skjer. Det koster også 59 øre å sende en tekstmelding. Etableringsprisen er på 199 kroner.

Ellers har abonnementet ingen fast månedsavgift, men det er en minstetakst på 69 kroner, selv om man ringer for mindre enn dette. For å havne under denne summen skal man imidlertid bruke telefonen latterlig lite.

Norske takster i Sverige og 3G-lansering
Tele2 kunne i tillegg opplyse om at alle deres abonnementer fra og med i dag betaler lik pris uansett hvem de ringer - også i Sverige. Dette er en svært gunstig mulighet for de som pendler mye over til vårt kjære naboland.

Operatøren kunngjorde i tillegg at alle deres kunder fra og med i dag har tilgang til å bruke 3G-nettet - noe som selvsagt forutsetter at man har en UMTS-telefon. 3G-nettet åpner for langt høyere hastigheter enn GPRS, og sørger for at både bilder og annen data kan lastes raskt ned til telefonen. I tillegg kan man ta i bruk videotelefoni på de telefonene som støtter dette.

De som måtte være interessert i å lese mer om dagens lanseringer kan gå inn på Tele2s nettsider. For å sammenligne priser med alternative operatører anbefaler vi å bruke Telepriser.no. Se også vår test av nettbaserte abonnement.

(Kilde: Tele2)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen