Storlansering fra Gigabyte

Storlansering fra Gigabyte

Se hva de kommer med av nye hovedkort for privat- og bedriftsmarkedet.

Hardware/Hannover: Intels Z77-brikkesett nærmer seg med stormskritt, og det betyr at det finnes Z77-baserte hovedkort på rekke og rad her på CeBIT. Denne gangen er det Gigabyte som får æren av å starte showet. Vi slår av en kjapp prat med Guido Stumpf, Business Manager Nordics.

Vil satse på kort for bedrifter

I porteføljen er det en rekke kort, fra topp til bunn. Sett i forhold til det vi så på CES er det ikke så mye nytt når det gjelder spesifikasjonene, men her på CeBIT er det mange flere forskjellige hovedkort som er stilt ut, blant annet toppmodellen Assassin.

Gigabyte vil også satse på B75-brikkesettet, som skal være spesielt beregnet for bedriftsmaskiner. Noe av det som gjør dette brikkesettet spesielt er at man kan sette opp ulike regelsett om hva som tillates koblet til maskinen. Du kan for eksempel sperre all bruk av USB-enheter, bortsett fra USB-baserte TV-kort. Du kan også tillate spesielle minnepinner, og bestemme akkurat hva som skal fungere på maskinen.

Nytt toppkort

Gigabyte kunne også by på et nytt X79-kort. Bokstaven S står for SAS, og henspiller på at kortet får en rekke SAS-porter inkludert. Her har utviklingsavdelingene tatt en prat med hovedkortavdelingen og kokt sammen et kort spesielt beregnet for kraftige arbeidsstasjoner.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen