Store utsettelser for iPhone

Apple har lenge lovet at de skulle komme med et utviklingsverktøy til iPhone i løpet av februar måned. Nå skal troverdige kilder hevde at verktøyet er utsatt med mellom én og tre uker.

Kommer i mars
Det er avisen BusinessWeek som nå har fått vite at det lenge etterlengtede verktøyet ikke kommer før i løpet av mars. Det er ikke gitt noen spesiell begrunnelse for utsettelse, bortsett fra at det skal være en svært kompleks prosess.

Mest sannsynlig vil dette bety at en eventuell oppgradering til 2.0 av programvaren i telefonen også må vente. Her har det vært spekulert i at telefonen vil få Flash-støtte, filadministrasjon og bedre Bluetooth.

Ikke til Norge
I andre iPhone-relaterte nyheter har NetCom-sjef August Baumann den siste uken fortalt at han ikke har noen tro på at Apples mobiltelefon vil dukke opp i norske butikkhyller i løpet av dette året.

- Jeg tviler på at iPhone kommer i 2008 for det norske markedet. Norge, med fem millioner kunder, er ikke så interessante som for eksempel Tyskland, med 80 millioner kunder. Vi får se, kanskje kommer Sverige før oss, sier administrerende direktør i NetCom, August Baumann, til Amobil.no.

Hos konkurrenten Telenor, som de fleste ryktene tilsier vil være den norske distributøren, er stemningen litt mer positiv.

- Vi har en dialog med Apple, og er optimistisk i forhold til det, men vil ikke gå så konkret inn på hva vi snakker om, sier direktør i Marked Mobil i Telenor Norge, Ric Brown.

Les også:
- Et hundretalls iPhoner i Norge
- Kan bli åpen iPhone i Norge
- Nå kan du låse opp iPhone enkelt

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen