Store priskutt i april

De to prosessorgigantene skal begge satse hardt på firekjerner til sommeren, og en rekke nye modeller skal se dagens lys. I den anledning blir selskapenes eksisterende prosessorer billigere.

Inntil 40 prosent
Den 22. april planlegger Intel å kutte prisene med 40 prosent på sine firekjerner og skal gjøre betydelige kutt i prisene på Core 2 Duo - med mellom 20 og 40 prosent. Imidlertid skal priskuttet ikke gjelde selskapets mest populære modeller, som Core 2 Duo E6600.

AMD vil på sin side kutte prisene på sine Athlon 64/Athlon 64 X2-prosessorer den 9. april. Prisene vil da falle med inntil 30 prosent, noe som skal føre til at en dobbelkjerneprosessor fra selskapet kan plukkes opp for 70 dollar (430 NOK) i USA.

Men også AMD freder enkelte av sine mest populære modeller fra prisøkningen, f.eks. X2 4200+. Denne har imdlertid allerede blitt så billig at det nesten ikke er til å tro.

Samarbeidspartnere til de to selskapene skal ha blitt informert om de kommende priskuttene, men verken AMD eller Intel har kommentert informasjonen offisielt.

(Kilder: EEtimes, VR-Zone)

Kommentarer (58)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen