Store prisforskjeller på HTC Touch Diamond

Et søk på nett viser oss raskt at det er store forskjeller på hva du må betale for en HTC Touch Diamond når denne kommer i butikk. Mens XD.no selger telefonen uten abonnement for 4519 kroner, skal Telehuset ha 1980 kroner mer for samme mobil.

Komplett selger telefonen for 4616 kroner, mens MPX har priset den til 4570,-.

Ikke tilgjengelig
Vi kjenner ikke årsaken til at Telehuset ligger så høyt over sine konkurrenter i pris, og det har i dag ikke lyktes oss å komme igjennom på Telehusets sentralbord.

Nest dyrest på HTC Touch Diamond uten abonnement er Idedata, som oppgir å ta 4998 kroner for telefonen inklusive moms. Prisen er likevel 1500 kroner lavere enn Telehusets forlangende. IdeData er også den eneste butikken vi har funnet som på sine nettsider oppgir å ha telefonen på lager (2 stykk da vi sjekket tidligere i dag).

Engelsk
Men så er også Idedatas ekseplarer med engelsk grensesnitt. Pussig nok vil den norske versjonen være 250 kroner billigere, når den kommer i salg fra 27.juni (ubekreftet dato).

Når telefonen kommer i salg vil prisene antakelig falle relativt raskt. Mye vil avhenge av hvordan Netcom legger opp prismodellene for Iphone.

Telehuset
Når det gjelder Telehuset kan det se ut som om kjeden ikke er interessert i å selge telefonen uten abonnement. Du kan nemlig kjøpe både telefonen og abonnementet Fri20 til en totalpris som er 412 kroner billigere enn telefonen uten abonnement. Da kan du i tillegg snakke gratis i 20 minutter hver måned. Men fremdeles ligger prisen skyhøyt over konkurrentene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen