Store forventninger til Funcom

Nordic Game 2007 ble avholdt 15-16. mai i Malmø. For første gang ble Nordic Game Awards delt ut, Nordens svar på spillenes Oscar utdeling. Funcom stakk av med seieren i kategorien mest lovende spill.

Kjempestort
Age of Conan vant over andre sterke nominerte titler som svenske World in Conflict, hvor 3. verdenskrig bryter ut, finske Alan Wake og danske Kane & Lynch.

- Dette tar vi som et viktig acknowledgement, som det heter på godt norsk, sier en henrykt Olav Sandnes, som er finansdirektør i Funcom.

Betatesting i gang
Age of Conan startet med å ta inn søknader om betatester av spillet like før påske, og fikk inn over 100.000 søknader den første uken. Så forventningene til spillet er allerede skyhøye.

- Noen tall utover det syns vi ikke det er viktig å gå ut med, men betatestingen er allerede godt i gang, sier Sandnes.

Det er funnet noen feil i løpet av de første testene, men ingen som vil forsinke den planlagte lanseringsdatoen den 30. oktober i år.

Uavhengige dommere
Juryen for Nordic Game Awards var satt sammen av fagdommere fra Nordiske IGDA, NVIDIA, Intel, og finske Pelaaja. Alle uavhengige av vinnerne.

Funcom tar fortsatt imot søknader for betatesting av Age of Conan, så det er fortsatt mulig å få forhåndsprøvd spillet som nå har fått hevet sine forventninger enda et hakk.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen