Illustrasjonsbilde.
Teknofil
Illustrasjonsbilde. (Bilde: Youtube/Tom Rich)

Storbestilling fra Apple

Blir ventetiden kortere for iPhone 6?

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Til høsten vil Apple lansere en ny iPhone, som hvis ryktene stemmer omsider får en større skjerm. Det gjelder i hvert fall én av de to iPhone 6-modellene som er ventet.

Nå skriver The Verge at Apple har bestilt hele 70-80 millioner utgaver av sin kommende smartmobil fra produsenten. Det er 20-30 millioner flere enn det de bestilte av iPhone 5S og iPhone 5C i 2013. Produksjonen skal angivelig starte i august, noe som tyder på at lansering og salgsstart skjer i september/oktober.

Kortere ventetid?

Tidligere år har Apple – tilsynelatende med vilje – hatt et svært begrenset antall med nye iPhone-er tilgjengelig ved salgsstart. Trolig øker dette etterspørselen og «hypen» for produktet. Hvorvidt de ekstra mobilene som produseres i år kommer norske kunder til gode, er dog litt usikkert.

Få prisvarsel fra Prisguide når iPhone 6 er i salg

Kilden til The Verge er Wall Street Journal, som normalt blir fôret solid informasjon når det gjelder Apple. De hevder at produksjonsbestillingen deres er den største noensinne, men påpeker en betydelig forskjell fra i fjor: Apple har inngått et samarbeid med mobilselskapet China Mobile, som per i dag har 790 millioner abonnenter.

Foruten det at iPhone 6 sannsynligvis kommer i to skjermstørrelser – 4,7 tommer og 5,5 tommer – går det også rykter om at skjermen vil være «uknuselig».

Analytiker mener at den lille utgaven kommer først:
– Den store iPhone 6-utgaven kan bli utsatt »

(Kilder: The VergeWall Street Journal)

 

 

 

 

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen