Storavtale for Telenor

AgriKjøp AS er en felles innkjøpsorganisasjon for landbrukssamvirkets bedrifter. Noen av bedriftene som faller inn under AgriKjøp  er TINE, Gilde, Prior, Norges Bondelag, Hoff og Arcus. De benytter tjenestene og produktene som omfattes av rammeavtalen. Dette gjelder blant annet bredbåndstelefoni, videokommunikasjon, bedriftsinterne datanettverk (IP VPN) og tilhørende sikkerhetstjenester skriver Telenor i en pressemelding .

Kan utvides

Telenor vant den omfattende avtalen med Agrikjøp i konkurranse med tre andre leverandører. Valget falt på den leverandøren som var tilgjengelig i hele landet. Tilgjengelighet er et viktig aspekt for en organisasjon som har virksomhet utenfor de store bysentra.

- Vi trenger samarbeidspartnere og leverandører som er i stand til, både teknisk og økonomisk, å kunne utvikle tjenester videre og opprettholde god tjenestekvalitet. Likeså har vi behov for en leverandør som har en landsdekkende virksomhet innen det tjenestespekter vi og våre eiere etterspør," sier markedssjef Gunnar Vandvik i Agrikjøp.

Avtalens verdi er også avhengig av om flere tilknyttede deler av landbrukssamvirket vil inngå i rammeavtalen på et senere tidspunkt. Dette vil kunne føre til at verdien på avtalen øker med tiden.

Alle som er knyttet til AgriKjøp får vil nå kunne få gode tilbud og rabatter ved kjøp av mobiltelefoner, mobilabonnement og datautstyr ved Telenor sine utsalg.

- Agrikjøp har sett verdien av våre helhetlige løsninger, vår faglige kompetanse og vår evne til å sy sammen løsninger som gir kunden konkurransefortrinn. Dette er en krevende avtale, men vi gleder oss til å starte leveransene," sier divisjonsdirektør Anders Hauglie-Hanssen i Telenor Bedriftsmarked.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen