Stor skjerm og lang zoom fra Fujifilm

Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden

Dette er ikke det minste lommekameraet du finner, men det har et design som gjør at det bør få plass i mange lommer likevel.

Vi har den senere tid sett en del kameraer med 3 tommer skjerm, og vi har vært litt skeptiske til det, for på modellene vi har sett til nå, ser det ut som den store skjermen har kommet på bekostning av ergonomien. F650 ser, ut fra bildene, ut til å være stort nok til å kunne ha plass til både 3 tommers skjerm og knapper slik vi er vant til dem.

Fuji har utstyrt dette kameraet med 5x optisk zoom, tilsvarende 36-180mm. Med så mye zoom, hadde vi helst sett bedre vidvinkel enn dette. Lysstyrken er helt gjennomsnittlig med f/2,8-4,7.

Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden

De manuelle funksjonene som blenderprioritet og lukkerprioritet, gjør kameraet til et interessant alternativ for de som ønsker litt kontroll over fotograferingen. Du får et kamera som gjør ganske mye, i en relativt kompakt innpakning.

Dessverre ser det ikke ut som Fuji har benyttet sin egen Super CCD HR-sensor i dette kameraet. Det er den sensoren som gjør at mange av modellene deres har suverene støyegenskaper. Dette kameraet har tydeligvis en tradisjonell sensor, og tilbyr ISO-verdier fra 100 til 400.

Kameraet forventes på markedet i juni, og får en veiledende pris på ca 4000,- kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen