Stor økning for Hardware-nettverket

Alternativ tekst mangler

Utviklingen i trafikken for Hardware-nettverket i høst
(Kilde: TNS Metrix)

TNS Metrix er den offisielle nettmålingen som de fleste store nettstedene i Norge benytter. Hver uke publiseres trafikktallene for den foregående uken, i form av topplisten og samkjøringslisten.

Ukens toppliste er nå publisert, og viser en god trafikkøkning for samtlige nettsteder i Hardware-nettverket. Men enda mer interessant er det å se på utviklingen de siste månedene.

Antall unike besøkende for hele Hardware-nettverket sett under ett gikk fra 499 641 unike besøkende i september, via 567 205 i oktober, til hele 702 831 i november. Dette er en økning på 40,7 % - på bare tre måneder.

Tar vi med trafikken fra utenlandske brukere, som ikke lenger telles med i de offisielle TNS-tallene, kunne Hardware-nettverket notere 848 581 unike besøkende i november måned. Listen over hvilke nettsteder de ulike samkjøringene innholder finnes her.

Trafikkøkningen merkes ikke minst på våre tekniske løsninger som prisguide og diskusjonsforum, som krever stadig kraftigere maskinvare. Forumet er stadig det nest største i Norge og blant de aller største av sin type (InvisionBoard) på verdensbasis (kilde: BigBoards.com). Mer enn 40 000 unike besøkende er innom forumet hver dag og mer enn 400 000 sidevisninger leveres daglig.

Vi setter svært stor pris på at så mange ønsker å benytte seg av de tjenestene Hardware-nettverket leverer. Uten dere ville vi ikke eksistert! Så skal vi sørge for å jobbe videre for å levere enda bedre produkter i fremtiden.

(Kilde: TNS Gallup)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen