Stor konkurranse - vinn TV

Teknofil er godt representert på helgens store begivenhet for alle teknofile mennesker, Elektrofil-messen i Oslo Spektrum.

Vi holder blant annet publikumsforedrag om hvordan du skal velge flat-TV og hvordan din nye digitale hverdag blir. Har du ikke mulighet til å følge foredragene direkte på messen, legger vi dem også ut her på Teknofil.no.

Her kan du se bilder fra messen.

Vi kjører også en diger konkurranse for messebesøkende, hvor du kan vinne en gavepakke til en verdi av hele 30.000 kroner! Har du fått en flyer fra oss på messen, går du inn på denne siden for å registrere deg og gi oss loddnummeret ditt.

Vi takker våre sponsorer som har stilt opp med de flotte premiene.

Sony 40-tommers KDL-40V2500 LCD-TV
Denne lekre og store TV-en fra Sony har elektronikkgigantens  nyeste bildepanel, som i praksis betyr enda bedre sortnivå og en bredere fargepalett.

Panelet har også støtte for den siste HDMI-standarden 1.3a, som betyr at Sony KDL-40V2500 er en fremtidsrettet TV som garantert ikke vil gå ut på dato på en god stund.

TV-en får gjennomgående svært gode karakterer i ulike tester, og får mye skryt for sortnivået sitt.

Olympus Mju 720 digitalkamera
Dette vann- og støtsikre kameraet får terningkast 6 i vår test av digitalkamera. Her kan du lese hele testen.

Dette er kameraet du til og med kan ta med deg UNDER vann, det tåler dybder helt ned til fem meter. I tillegg er det lite og pent.Ikke bare er dette kameraet enkelt å bruke, det tar også gode bilder til å være et så lite kompaktkamera. Når man ikke trenger å være så forsiktig, er det dessuten mye morsomt man kan gjøre med det.

Det er også kjekt at man kan tørre å låne det bort til de minste. Det er ingen krise om de mister det i bakken, og merker fra klissete hender kan enkelt vaskes bort med vann. Dette Olympus-apparatet har virkelig det som skal til for å takle de fleste forhold.

Creative Zen V Plus med reisehøyttalere
Apples kanskje sterkeste konkurrent på mp3-spilleren stiller opp med deres nye Zen V Plus. Spilleren er mindre enn iPod nano, likevel kan den by på video, radio, diktafon og line-in-opptak.I vår test lot vi oss imponere av både lydkvalitet og brukervennlighet, og ga Zen V Plus en av våre høythengende seksere på terningen.

Det bør også nevnes at skjermen er god, bortsett fra i sterkt dagslys. Selv om den 1,5 tommer store OLED-skjermen er i minste laget for videovisning, er videofunksjonen ikke verst til for eksempel musikkvideoer.

Her kan du lese hele testen av Zen V Plus.

Sony Ericsson W880i

Svensk-japanerne stiller med sitt nye flaggskip i vår konkurranse. Med sin slanke utforming, romslige minne og skyhøye trendfaktor er W880i nærmest dømt til å bli en suksess, skrev vi i vår test av telefonen.

Med W880i har også Sony Ericsson kastet seg på slankebølgen som herjer mobilverdenen, og utformingen i børstet metall gir telefonen en lekker finish. Den har intet mindre en to kamera, og er pakket med funksjoner.


I tillegg til kamera, har W880i - som alle telefonene i Sony Ericssons Walkman-serie - fokus på musikk. Lydkvaliteten er meget bra, og du får plass til masse musikk på det medfølgende minnekortet.

Telefonen fikk en god femmer på terningen hos oss, her kan du lese hele testen.

Lykke til i konkurransen!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen