Stor giverglede blant forumbrukerne

I disse tider med så mye elendighet rundt i verden, er det ekstra fint å kunne presentere en solskinnshistorie. Det hele starter med en annonse på Finn.no, hvor en uføretrygdet mor lurer på om noen har en PC å gi bort, eller en rimelig PC å selge. Ifølge annonsen skal PC-en brukes til skolearbeid av sønnen på 12 år.

Det tar ikke lang tid før noen av brukerne av forumet her på Hardware.no biter seg merke i denne annonsen. Plutselig har en rekke forumbrukere stilt opp med datakomponenter - etter hvert nok til en hel PC. Noen stiller med skjerm, andre med kabinett og resten av innmaten i PC-en, inkludert programvare. En av forumbrukerne har sågar tatt på seg jobben med å bygge PC-en og overlevere denne til nevnte mor og sønn.

Resultatet av denne "innsamlingsaksjonen" kan sees her. Kort fortalt er det snakk om en tipp-topp moderne PC, til en verdi av flere tusen kroner.

Vi retter en stor takk til forumbruker 'jarmo' som sparket i gang dette tiltaket, og ikke minst de andre forumbrukerne som har bidratt eller ønsket å bidra med deler til PC-en. En takk går også til nettbutikkene Netshop.no og Microplex.no, som har bidratt med deler til PC-en. Et slikt initiativ varmer langt inn i hjerterota og kan være til inspirasjon for noen og enhver!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen