Essensielle apper til Windows Phone

Stor oversikt: WP-apper

Essensielle apper til Windows Phone

Her er høydepunktene fra Windows Phone Store.

Her er de essensielle Windows Phone-spillene:

 

Incredible Circus

I dette spillet skal du som sirkusartist hoppe høyere og høyere, fra strikk til strikk og videre til trampoliner, forbi ulike hindre, og så lande på best mulig måte for å få en god poengsum. Vi kjenner igjen noen elementer fra blant annet Angry Birds og Doodle Jump, men sirkus-konseptet er litt morsomt.

Opp og hopp med Incredible Circus (gratis)

MonsterUpAdventures

Doodle Jump-kopien MonsterUp har kommet i ny, "Adventures"-utgave. Det spesielle her er at du ikke lenger hopper evig, men i stedet når en mållinje etter hvert. Du må også beseire "bosser" på vei til toppen. Pen grafikk.

Hopp til topps med MonsterUpAdventures (14 kroner/gratis prøveversjon)

Wordfeud

Vi kommer ikke unna den norske app-suksessen Wordfeud på Windows Phone heller. Spill Scrabble-kopien mot venner eller ukjente, på tvers av mobilplattformene.

Maltrakter motparten i Wordfeud (21 kroner/gratis prøveversjon)

Final Fantasy

Klassikeren Final Fanatasy, som først ble lansert i 1987, har nå kommet i mobilversjon. Dette til glede for både spillnostalgikere og nysgjerrige ungdommer. Prisen er relativt høy, men hvis du liker Final Fantasy-serien fra før, er det klart verdt pengene.

Prøv det klassiske rollespillet Final Fantasy (49 kroner)

Plants vs. Zombies

Zombier går til angrep på huset ditt, og alt du har å forsvare deg med er planter. Det høres kanskje ikke veldig spennende ut, men Plants vs. Zombies er ett av de spillene du må prøve selv for å skjønne greia. Synd at det er dyrere til Windows Phone enn andre plattformer.

Plant morderplanter i Plants vs. Zombies (35 kroner/prøv gratis)

Need for Speed: Hot Pursuit

Bilspillene i NFS-serien ligner hverandre og er omtrent like gode, men det som gjør at Hot Pursuit skiller seg litt ut er at du enten skal være politi eller tyv. Det gir deg kanskje en ekstra motivasjon til å råkjøre.

Kjør fra purken i Need for Speed: Hot Pursuit (35 kroner/gratis prøveversjon)

Chess By Post

Sjakk har fått litt mer fokus her til lands de siste årene etter at Magnus Carlsen har satt Norge på kartet. I Chess By Post kan du spille sjakk mot andre som er på ditt nivå, eller folk du kjenner - på tvers av mobilplattformene.

Ta ditt neste trekk med Chess By Post (21 kroner/gratisversjon med reklame)

Kinectimals

En av fordelene med Windows Phone er at mange spill er knyttet opp mot Xbox Live, og dermed får du også tilgang til noen spill som både kan spilles på mobil og konsoll. Kinectimals er et eksempel på dette, dog med en forenklet mobil-versjon. Dette spillet går ut på at du må passe på et dyr.

Klapp tigeren din i Kinectimals (21 kroner/prøv gratis)

Mahjong

Kinesisk Mahjong er på en måte en blanding av kabal og "Memory", og du kan fort bli litt avhengig av spillet når du kommer inn i det. Denne utgaven har bra grafikk og mange forskjellige brett.

Trim de små grå med Mahjong (9 kroner)

Øvrige: Battleship, Need for Speed: Undercover, Sid Meier's Pirates, Bejeweled LIVE, Assassin's Creed - Altaïr's Chronicles HD, Doodle Jump, Fragger, Gravity Guy, Frogger, The Moron Test, Asphalt 5, Shuffle Party, Fruit Ninja, Angry Birds, Uno HD, Flight Control, Contract Killer, Wordament, Trine's Hang Man, Rocket Riot, Archer, Angry Birds Star Wars, +++

Kategorier:

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen