Stor, større, størst!

Man kan aldri få nok plass, ta meg på ordet som har bodd på hybel litt for lenge! Det er lett å glemme plassens begrensninger, og man har bare lyst på litt til, og enda litt til. Før man vet ordet av det, er det fullt, og noe må ut igjen.

Selve USB-kontakten trekkes inn når minnepennen ikke er i bruk
Selve USB-kontakten trekkes inn når minnepennen ikke er i bruk

Det er alltid begrensninger, men det er også jammen godt at disse blir mindre med tiden. Med et økt behov for store harddisker, er det hyggelig at det også lages større minnepinner. Kingston har lansert deres nye Datatraveler 200 serie, og med den følger nye høyder i kapasitet.

Kingston byr på størrelser helt opp i 128 GB, og med hastigheter på opptil 20 MB/s for lesing og 10 MB/s skriving, kan disse ta opp til tre og en halv time å fylle opp.

Minnepinnene i Datatreveler 200 serien er myntet på privatpersoner og små bedrifter. De fungerer med Windows, Mac og Linux.

Informasjonen på minnepinnen kan også beskyttes med passord, noe som fungerer helt sømløst med Windows. Man kan også passordbeskytte en helt egen sone på minnepennen.

Som mange andre minnepinner nå for tiden har Datatreveler 200 ikke en hette for USB-kontakten, men trekkes inn i selve pinnen. Dette er praktisk, men gir ikke den beste beskyttelse for støv eller en vannsprut.

DT200 er ikke tilgjengelig med det første i Norge, men prisen i USA for de tre modellene på 32 GB, 64 GB og 128 GB er oversatt til norske kroner henholdsvis 750 kr, 1350 kr og 3500 kr. Selv med fem års garanti kan nok dette bli i meste laget for de fleste.

(Kilde: Kingston)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen