Stjerner i sikte

Du inviterer kjæresten din med hjem, serverer henne en treretters hjemmelaget gourmetmiddag og tar henne med ut på altanen for å se på stjernene. Problemet er bare at det høljer ned og det eneste dere ser er forurensningen fra fabrikken to kvartaler unna. Kjenner du deg igjen? Hvis så, så er ikke løsningen langt unna.

Spill- og duppedittprodusenten Sega kommer nå med en projektor, som kan projektere de 10 000 mest kjente stjernene hjemme i din egen stue. Projektoren, kalt Sega Homestar, kan kjøre både på strøm og batteri, og har en rekke stilige finesser som gjør at den virkelige himmelen blir rent kjedelig i forhold. For hva er vel mer avslappende enn å kunne sette igang en storm av stjerneskudd, få himmelen til å "rulle" i akkurat passe fart eller få himmelen til å slå seg av når du har sovnet?

Om dette skulle være noe for kjæresten og deg, så er Homestar ikke mange tastetrykkene unna. Om du har 229 dollar til overs, eller rundt 1500 kroner, så kan stjerneprojektoren bestilles fra den Hong Kong-baserte nettbutikken Brando Toys.

(Kilder: Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen