Stjernene spår mobilen

Stjernene spår mobilen

Det er med stjernetegn og horoskoper som det er med Se og Hør – ingen tror på det de skriver, ingen kjøper dem men allikevel har alle en formening om hva det går ut på.

Nå har engelske Virgin Mobile slått seg sammen med kjendisastrolog Paul Watson for å finne ut hvordan de forskjellige stjernetegnene bruker mobiltelefonen.

Utro vekt og flørtende tyr
Ifølge Cellular-news har Virgin funnet ut blant annet hvem som er mest trolig til å være utro, hvem som bruker SMS til å erklære sin kjærlighet og hvem er den største mobilflørtepusen blant stjernetegnene.

Vekten elsker å være i kontroll og sender flørtemeldinger – selv om de egentlig har en fast partner. For vekten er mobiltelefonen et perfekt medium for å avtale hemmelige møter med kortvarige bekjentskaper.

Det er allikevel tyren som er mest ivrig til å flørte med mobilen, skal vi tro undersøkelsen.

Slik bruker DU mobilen
Her er en oversikt over hvordan alle stjernetegnene bruker sine mobiltelefoner – finn ditt stjernetegn og sjekk om prognosen stemmer.

Væren – Harry-pamper og frekke frøkner som elsker mobiltelefoner som skiller seg ut og som vil bruke dem til å imponere en potensiell partner.

Tyren – Tyrer og teknologi? Eh – nei takk! Tyren gjør det enkelt og foretrekker SMS for å lokke til seg partneren med stor P.

Tvillingen – Tvillinger elsker teknologi. De elsker å ha en ekte ”gadget”-telefon og bruker alle funksjonene mobiltelefonen har for å organisere livet sitt. Det mer avansert, det bedre er det.

Krepsen – Krepser liker å holde seg på den rene sti. De er trofaste i kjærlighet og bruker ikke mobiltelefonen til snusk.

Løven – Løver elsker de vakre tingene i livet, og vil gjøre hva som helst for å imponere partneren sin – inkludert hvilken mobiltelefon de har, selvfølgelig.

Jomfruen – En presis mobil, en lekker mobil, en effektiv mobil, en ukomplisert og sofistikert mobil – sånn vil jomfruene ha det.

Vekten – Vekter liker å bruke mobiltelefonen til å snuse opp potensielle partnere. Du bør ikke være overrasket om du finner tekstmeldinger som ikke burde ha vært der, om du snoker i vektens mobil.

Skorpoinen – Skorpionen er mystisk, og mobiltelefonene reflekterer dette. Skorpioner er mørke, mystiske og vanskelige å forstå seg på, og dessuten liker de å holde kortene tett til brystet.

Skytten – Skytter snakker rett fra levra og liker å kommunisere verbalt. Dårlig med tekstmeldinger på den fronten der.

Steinbukken – Steinbukken er født fornuftig – det samme gjelder mobilene deres. Teknologi? Nei takk - ikke interessert!

Vannmannen – Vannmenn er utrolig smarte, men teknologie overvelder dem. Vannmenn er enkle og forholder seg til forhold på samme måte.

Fisken – Fiskene elsker ny teknologi – gi dem en hvilken som helst telefon som gjør det mulig å kommunisere på en drøss forskjellige nivåer. Fiskene er født til å snakke og favner gjerne om ny teknologi.

Diskuter her om ditt stjernetegn passer overens med ditt forhold til mobilen din.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen