Stjeler radiolyttere

Mobiltelefonene er i ferd med å stjele store markedsandeler for produsentene av både kamera og mp3-spillere. Men visste du at også radiokanalene lider under utberedelsen av mobiltelefonene?

Svært mange hører på radio i bilen på vei til jobb. Men svært mange benytter også denne bilturen til å gjøre unna både viktige og uviktige telefonsamtaler. Og dette mister radiokanalene lyttere av. En studie utført av analysebyrået Bridge Ratings viser at pendlere lytter 6 prosent mindre til radioen på vei til eller fra jobb enn de gjorde for tre år siden.

Undersøkelsen ble gjennomført blant pendlere som brukte én time eller mer til å pendle til jobb. Resultatene avslørte også at pendlere snakker mer i mobiltelefonen i bilen nå enn for tre år siden. I 2003 tilbrakte den jevne pendler drøye 10 minutter i telefonen hver dag. I dag er antallet minutter oppe i nesten 14.

I tillegg til at pendlere snakker mer i mobiltelefonen enn før, viste resultatene at pendlere faktisk snakker mer i telefonen mens de er i bilen enn mens de er andre steder.

(Kilde: MobileMag)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen