Stjeler alt til ny mobil

Alternativ tekst mangler
Dmobos "nye" Batman-mobil

Har du ikke en god idé selv, så stjel noen andres. Ordspråket gjenspeiler tankegangen til stadig flere "kreative" mobilprodusenter. Men denne gangen har kinesiske Dmobo muligens tatt litt vel hardt i.

Selskapet, som har en hang til å lage Disney-telefoner, har nemlig nettopp lansert sin Batman-telefon, i-Rock M8. Dessverre for Dmobo kan selskapet ta æren for svært lite ved denne telefonen.

Alternativ tekst mangler
Haiers Black Pearl

Nesten identisk
Selve telefonen er nemlig tilnærmet identisk Haiers Black Pearl, som ble lansert tidligere i høst. Du kan lese mer om Haiers Black Pearl og se bilder av telefonen på nettsidene til Gizmodo.

Dmobos Batman-mobil inneholder den samme typen ekstramateriale du finner på de fleste spesialmobiler, som bakgrunnsbilder, ringetoner og filmsnutter.

Om Dmobo har rettigheter til å bruke Batman-navnet eller ikke, skal vi ikke spekulere i. Vi vil om ikke annet tippe at det kan bli hett rundt ørene på Dmobos administrerende når Haier oppdager i-Rock M8.

Dmobo er langt i fra den første mobilprodusenten som lar seg inspirere litt i overkant mye i produksjonsfasen. I vår reportasje "Ser du at den er falsk?" finner du en rekke bilder av falske Sony Ericsson- og Nokia-telefoner på markedene i Kina.

(Kilder: Gizmodo, Itech News Net, GSM Arena)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen