Stiv pris på Google-mobiler

Under en samtale med Computer Sweden om Skype-mobilen, avslører utviklingssjefen i mobiloperatøren Tre at mobilene som kommer med Google og Open Handset Alliance (OHA) vil bli dyre.

- Googles telefoner kommer i første omgang til å være ganske dyre og avanserte telefoner, i motsetning til våre Skype-telefoner som de aller fleste vanlige kundene har råd til, sier utviklingssjef Frank Meehan i Tre.

Les også:

- Alt om Googles mobilrevolusjon
- HTC gir Google sin beste mobil
- Nokia kan utvikle Google-mobil

Støtter Google

Operatøren forteller samtidig at de er veldig positive til planene til Google, selv om de ikke selv har planer om å utvikle egne mobiltelefoner med dette operativsystemet, slik det ofte gjøres i Asia.

- Vi har snakket med Google i over ett år nå, så dette kom ikke som noen overraskelse på oss. Det innebærer også at vi fullt og helt kommer til å støtte Googles nye plattform, og vi kommer til å gå inn i Open Handset Alliance, sier Meehan videre.

Tidligere denne uken har det blitt spekulert i at HTC Omni/Dream kan bli en av de aller første mobilene på markedet med OHA-operativsystemet Android. Ut fra spesifikasjoner og bilder er det ingen tvil om at denne vil ligge i det øverste prisleiet.

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen