Stillegående og rimelig fra Hitachi

Spesifikasjoner er lagt inn i Produktguiden

CP-S335 i Produktguiden

Pressemelding

Tre stillegående og prisgunstige projektorer fra Hitachi

Hitachis tre nye projektorer er beregnet for bedrifter og skoler. Samtlige tre nye modeller har et meget lavt lydnivå, kun 31 dB i "Whisper mode", noe som er en stor fordel, spesielt i mindre lokaler.
Veiledende utsalgspris på Hitachis nye prisgunstige projektorer er fra 12.199 kroner ekskl. mva.

Hitachis lanserer nå tre nye projektorer, CP-S335 (SVGA-oppløsning), CP-X340 og CP-X345 (begge med XGA-oppløsning). Projektorene har doble datamaskin- og lydinnganger, som gjør det mulig å bruke to datamaskiner samtidig. Kombinert med 3 videoinnganger gir dette meget gode tilkoblingsmuligheter. Innebygd høyttaler, mulighet for takmontering og USB-inngang for musestyring er standard på alle tre projektorene. Den lave vekten (2,5 kg) gjør at de er lette å plassere og ta med seg.

CP-X340 i Produktguiden

- De tre nye projektorene har flere finesser, større kontrast og lavere lyd. Kombinert med lavere priser enn sine forgjengere vil de bli våre nye storselgere, sier Kenneth Bergman, produktsjef for Hitachi Digital Media Group i Norden.

Seriell inngang (RS232) gjør det mulig å kontrollere projektoren fra datamaskinen. Projektorene er også utstyrte med Digital Gamma justering, for best mulig bilde. Risiko for tyveri minimeres i og med at det er mulig å legge inn en pinkode, som gjør det umulig å starte uten riktig kode. Det er også mulig å legge inn et eget skreddersydd startbilde i samtlige projektorer.

- Tyveribeskyttelse, mulighet for takmontering, utgang for en "slavemonitor", samt gode muligheter for styring av bilde og lydinnganger, gjør projektorene meget godt egnet for skoler, fortsetter Kenneth Bergman.

CP-X345 i Produktguiden

Tre 0,7 tommers LCD-paneler gir projektorene stor kontrast, 400:1, og en lysstyrke på inntil 2000 ANSI Lumen. Standardobjektivene har en 1,2 x zoom og projektorene har et arbeidsområde på cirka en til elleve meter. En bildestørrelse på 60 tommer oppnås allerede ved 1,8 meters avstand.

De tre nye projektorene erstatter de tidligere modellene CP-S318, CP-X275 og CP-X328.

Veiledende utsalgspris ekskl. mva

  • CP-S335: 12.499 kroner
  • CP-X340: 12.199 kroner
  • CP-X345: 15.200 kroner

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen