Stille SLI-maskin fra Voodoo PC


(bilde: The Inquirer)

En nytt råskinn er på vei fra Voodoo PC. Denne gangen har man satt sammen en SLI-maskin med vannkjøling som dermed er ment å gi minimalt med støy. Spillmaskinen baseres på et SLI-hovedkort fra ASUS med nForce 4-brikkesett og Athlon 64 FX-55 prosessor.

Som vanlig har Voodoo PC pakket inn komponentene i et meget lekkert aluminiumskabinett med vindu og mange tilsynelatende kule visuelle effekter.

Brikkesett, prosessor og grafikkbrikker benytter seg av vannkjøling for å holde temperaturen nede på et akseptabelt nivå.

Voodoo PC har i likhet med AlienWare spesialisert seg på å levere "eksklusive" desktop-maskiner spesielt rettet mot spillmarkedet og entusiaster. Maskinene er gjerne noe dyrere enn standarder fra eksempelvis Dell og HP, men man får også det man betaler for - høyere ytelse og eksklusivt design.

Voodoo RAGE f:5 ser ikke ut til å blitt lagt ut på selskapets offisielle nettsider, men ryktene sier at det tas imot forhåndsbestillinger. Prisen er foreløpig ukjent, men forvent at den blir høy.

(Kilder: Beststuff, The Inquirer, Voodoo PC)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen