Stilig og retro boombox

Hvem husker vel ikke 80-tallets ikoniske ghettoblastere som ble båret rundt på skuldre av de hippeste av de hippe og kuleste av de kule med musikk på full guffe, til glede for alle i nærheten? Selskapet TDK har nylig annonsert to nye boombox-modeller med et friskt retrodesign som tar deler av ghettoblaster-estetikken og tilpasser den moderne teknologi og behov.

De to modellene – som foreløpig bare går under navnet TDK Digital Boombox – har et slankt og trendy design og er ment å være et kompakt lydanlegg for din MP3-spiller uansett merke, eller rett og slett bare en vanlig radio med FM/AM.

Den ene modellen har tre høyttalere – to vanlige høyttalere på 10 W og en 15 W-subwoofer i midten. Den andre modellen har bare to vanlige høyttalere, men får med en lærstropp som plaster på såret.

TDK Digital Boombox vil ha funksjoner som smarttelefonaktig berøringsskjerm for innstillinger og navigering, USB-port, RCA-kontakt og et audiostøpsel på 3,5 mm for andre høyttalere eller hodetelefoner hvis man skulle ønske det.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Prisen på den minste modellen vil bli på rundt 2400 kroner, mens den største får en pris på i underkant av 3000 kroner. Produktene vil antakelig bli gjort tilgjengelig tidlig i 2011.

(Kilder: Akihabara News, Cool Hunting, Geeky Gadgets, TFTS)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen