Stilig fra Samsung

BARCELONA (Mobilen.no): Web 2.0, bruktergenerert innhold og nye brukergrensesnitt ser så langt ut til å være de store buzz-ordene på årets Mobile World Congress-messe. Så også under Samsungs presskonferanse.

- Brukergenerert innhold og andre internettfenomen kommer nå til mobilen, sier Geesung Choi, president for Samsungs telekommunikasjons business.

Sjelfull metallmobil

Som ryktene i forkant av årets mobilmesse forutså, lanserte Samsung sin U900 Soul. Telefonen er helt klart en del av sør-koreanernes designfamilie, med en tykkelse på knappe 12,9 mm og hus i børstet metall.

Denne musikkmobilen har også et fem megapikslers kamera med ansiktsgjenkjenning of autofokus og. Igjen har Samsung jobbet sammen med Bang & Olufsen for bedre lydkvalitet, og kjapp nettsurfing får du også med super-3G.

I tillegg har tastene touchvibrasjon som bekrefter tastetrykkene, og et nytt brukergrensesnitt som tilpasser den menyene avhengig av om du fotograferer eller hører på musikk.

SE BILDEKARUSELL AV DE NYE MOBILE HER.

Har alt

Også G810 ble avslørt av rykter i forkant av Mobile World Congress. Mobilen er en del av Samsungs ”infotainment”-linje, og har et fem megapikslers kamera med tre ganger optisk zoom, ansiktsgjenkjenning og blits.

Dette er mobilen for den som ikke vil kutte på noen funksjoner. I tillegg til kamerafunksjonaliteten har du støtte for trådløst nettverk og innebygd GPS, super-3G og TV ut. Telefonen kjører på den åpne Symbian-plattformen, men det er tvilsomt om den kommer på det norske markedet.

Musikkfunksjoner
Den nye F400 er nok en musikkmobil, og her har Samsung igjen med seg Bang & Olufsen for å bedre musikkopplevelsen. Musikkbibliotek og musikkgjenkjenning gjør det mulig å spille inn og søke etter låten, og hodetelefonene har en 3,5-millimeters-kontakt.

F400 kan skyves både opp og ned. Når du skyver overdelen ned dukker høyttaleren opp. Skyv den oppover og tastene kommer til syne. Med super-3G, et tre megapikslers kamera og 2,2 tommers skjerm kan du også surfe bra på mobilen. Den har også plass til eksternt minnekort. Telefonen kommer til Norden i august.

Trykkfølsom vibrering
F480 viser at også Samsung satser på trykkfølsomme skjermer. Displayet dekker nesten hele framsiden av mobilen, og når du trykker på skjermen kjenner du at det vibrerer.

I tillegg har telefonen super-3G, fem megapikslers kamera og fotolampe. Ifølge selskapet støtter F480 en rekke video- og musikkformater, i tillegg har den FM-radio med støtte for RDS. Plass for eksternt minnekort er det også, og telefonen kommer vår vei i august.

SE BILDER AV MOBILENE HER
.

Følsom mediamobil

Sør-koreanerne viste også fram F490, en multimediamobil med stor, trykkfølsom skjerm. Her får du også et fem megapikslers kamera, autofokus og bildestabilisator. Den 3,5 tommer store skjermen skal gjøre det attraktivt å surfe på internett, og mobilen har støtte for super-3G. Det er ennå ikke avgjort om denne modellen kommer til Norge.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen