Stevenote på WWDC

Også under WWDC 2007: Apple Design Awards
Også under WWDC 2007: Apple Design Awards

Til manges begeistring er det nå bekreftet at det vil være en "keynote" under årets utviklerkonferanse og at Steve Jobs skal lede den.

Årets Worldwide Developers Conference (WWDC) blir avholdt i San Fransisco fra 11. - 15. juni. Keynoten vil i fast tradisjon sparke i gang konferansen og Steve Jobs skal gå på scenen den 11. klokken 11.00 (19.00 norsk tid).

Det som er helt sikkert er at han vil snakke om Leopard, og at alle deltakerne vil få et betaeksemplar av det nye operativsystemet. Leopard er som tidligere annonsert utsatt til oktober. Det ventes også at Jobs vil snakke om iPhone, som skal lanseres 11. juni - altså samme dag.

Macbook mini?

Det som kanskje er mest spennende er de tingene vi ikke vet eller har bekreftet. Det spekuleres kraftig i om det kommer en MacBook mini i løpet av høsten og at denne vil bli annonsert på WWDC. Ellers er det jo også snakk om overhaling av Mac mini og iMac, men ingenting er som sagt bekreftet her.

Det som erfaringen fra utviklerkonferansen sier er at det er lite eller ingen fokus på iPod, ettersom dette er en Mac-konferanse.

Apple Design Awards skal også gå av stabelen disse dagene. ADA skal fremheve programvare med spesielt godt design. Tusenvis av programmer er med i konkurransen, men et fåtall får med seg hedersmerket som Apple Design Awards har blitt.

Les og lær mer om WWDC 2007 her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen