Steve Jobs til Macworld

Annonsør­innhold
Les hele saken »
En mulig nyhet på Macworld Expo?
En mulig nyhet på Macworld Expo?
Bildet er photoshoppet for Gizmodo

Macworld Expo går av stabelen i San Francisco og setter opplagt nok fokus på Mac-plattformen. Tredjepartsutviklere får en sjanse til å vise seg og produktene sine frem, og konferansen er ment å være en kilde til inspirasjon og kreativitet innen videre utvikling.

Det knyttes hvert år stor forventning til om Apple-sjefen selv vil stille og ha en av sine berømte presentasjoner. Nå er det altså bekreftet at Jobs tar turen til Macworld.

Konferansen arrangeres fra 14.-18. januar 2008 og presentasjonen vil finne sted 15. januar 09.00 lokal tid, som betyr kl 18.00 her i Norge.

Tablet-Mac?

I siste Macworld Expo lanserte Apple planene om iPhone, og året før der; Intel-baserte Mac-er. Når Steve Jobs selv stiller betyr det gjerne at Apple har en eller annen nyhet å kunngjøre. Kanskje snakker vi en tablet-Mac?

Av de heteste ryktene, i tillegg til en tablet, finner vi også mange teorier rundt en ultraportabel bærbar Mac. Dette er imidlertid ikke bekreftet fra offisielt hold.

Hardware.no vil selvfølgelig følge konferansen og eventuelle nyheter når de måtte komme. Følg også med på våre temasider.

(Kilde: MediaMac)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen