(Bilde: Ed Schipul / Flickr)

Steve Wozniak er skuffet over iPad Air

Her er Apple-gründerens begrunnelse.

Steve Wozniak var med å grunnlegge Apple i 1976, og bygde datamaskinen Apple 1 på egen hånd. Selv om han ikke lenger er med i Apple, uttaler han seg gjerne om sitt gamle selskap og dets produkter, og sist ut er det nylanserte nettbrettet iPad Air.

«Woz» er nemlig ikke helt fornøyd, og mener at det slanke nettbrettet ikke er for ham. Han gikk glipp av Apples presentasjon fordi han befant seg på et fly, men da han fant ut av nyheten, ble han skuffet:

– Når jeg endelig fikk ta en titt på dingsene, så jeg at iPad-ene ikke fyller mine behov, sa han, ifølge TechRadar.

Vil ha mer plass

Årsaken til skuffelsen er den manglende satsingen på lagringsplass. Mens den generelle trenden ser ut til å bevege seg mot nettskyen, er Wozniak fremdeles av den gamle skolen:

– Ja, den nye iPad-en er tynnere, men jeg ville ha lagringsplass. Jeg har ikke bredbånd hjemme, så jeg tar med meg alle mine personlige data på iPad-en. Jeg håpet at Apple skulle lansere en 256 GB-iPad.

Steve Wozniak har altså ikke bredbånd hjemme, og sier at det er leverandørens feil. Woz' kritikk kan likevel være til ettertanke: Ikke alle har tilgang til lynraskt nett hele tiden, og det er heller ikke sikkert at alle ønsker å bli mer og mer avhengig av nettskyen.

Apple-gründeren delte mange tanker i åpent intervju:
Slik kunne Apple blitt »

(Kilder: TechRadar via Übergizmo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen