Stereolyd uten en tråd

Hodesettet HBH-DS970 er det første stereo Bluetooth-hodesettet fra produsenten, og er spesialutviklet for å kunne gi krystallklar lyd trådløst. Dermed trenger du ikke bekymre deg for ledninger for å lytte til radio, MP3 eller snakke i telefonen.

Hodesettet er konstruert som et par lette høretelefoner og har samme ergonomisk utforming som ørepluggene som følger med Walkman-mobilene til Sony Ericsson. Er lydkvaliteten i samme klasse, tror vi dette kan bli et svært populært tilbehør til produsentens nye toppmodell W950i.

Den nye Walkman-mobilen W950i, som også ble lansert i dag, støtter nemlig stereolyd over Bluetooth, og selv fargekombinasjonen vitner om at de to er tiltenkt brukt sammen.

Multipoint-funksjonen gjør det mulig å være tilkoblet mer enn en Bluetooth-enhet av gangen, slik at du kan høre på musikk fra PC’en samtidig som du ikke står i fare for å miste anrop på mobiltelefonen.

Med HBH-DS970 kan brukeren nyte trådløshetens frihet uten å gi avkall på lydkvalitet, musikkutvalg eller samtalehåndtering, skriver Sony Ericsson i en pressemelding.

Hodesettet vil være tilgjengelig i andre kvartal i 2006.

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen