Stereo-blåtann med stil

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Alternativ tekst mangler

Helium digital har lansert et stereo blåtann-hodesett som angivelig skal være mindre enn de fleste. Nykommeren har fått navnet HDBT-700, og veier så lite som 50 gram.

Hodesettet har ingen ledninger, og kobles til telefonen ved hjelp av blåtann versjon 2.0. HDBT-700 bruker A2DP-standarden, som gjør det mulig å overføre stereo-lyd trådløst. Dette må du imidlertid også ha støtte for på telefonen din. En oversikt finner du i prisguiden.

Samtidig lanserer hodesett-produsenten en versjon av samme hodesett som også kan kobles til en vanlig 3,5 millimeters mini-jack. Denne har fått navnet HDBT-750.

På den høyre siden av HDBT-700 kan du skifte sang, spole eller stille opp og ned volumet. Når noen ringer til deg kan du ta telefonen ved å trykke på den midtre tasten på øreklokken. Mikrofonen har fått en diskré plassering på den ene øreklokken.

HDBT-600 skal kunne fungere på distanser opp til 15 meter fra mobiltelefonen. Batterilevetiden er oppgitt til 6,5 timer taletid.

Den veiledende prisen har landet på 71 dolllar, tilsvarende omtrent 460 kroner. For HDB-750 må du ut med 116 dollar, som tilsvarer cirka 760 kroner. Det forventes at de to hodesettene slippes på markedet i løpet av oktober måned.

(Kilder: Helium Digital, Slashphone, MobileMag)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen