Stemningsrapport fra iForum 2005

Logo, iForum 2005
"Fueling Business Efficiency and Growth" er Citrix-sloganet for 2005-2006. Ny teknologi skal gjøre det enklere å vokse.

Nytt for året er at Citrix iForum arrangeres i Las Vegas. Tidligere har Orlando Florida vært stedet. Selv er jeg med Commaxx sitt reisefølge og er innkvartert på Aladdin Resort Hotell. Dette ligger i nærheten av Mandalay Bay der konferansen holdes. Reisen gikk på skinner for alle, med unntak av han som ennå ikke helt hadde fått med seg at USA nå krever maskinlesbart pass.

Las Vegas (LV) er litt annerledes enn Orlando, selv om begge byene eksisterer i et annet univers enn resten av kloden. I motsetning til Orlando er mat og overnatting billig om man leter litt, mens alt tillegget er dyrt. F.eks så koster 1 dags tilgang på treningsstudio her på Aladdin $25, mens det er gratis på Swan & Dolphin i Orlando. Mulig det er billigere på Mandalay Bay der konferansen er, men jeg får satse på at mine medbragte rollerblades holder meg i form denne gang. En stor fordel i LV er at det meste spennende ligger på ’The Strip’, eller Las Vegas Boulevard som den egentlig heter - så man kan faktisk gå til attraksjonene. I Orlando er det umulig om man ikke heter Jeff Corvin og kan ta snarveien gjennom sumpene.

Det er imidlertid ikke så lett å få lov å blade her i Statene. Jeg ble stoppet 2 ganger inne i hotellet første gangen. Først fordi det ikke er lov å blade inne i hotellet. Jeg kunne jo saksøke dem om jeg skulle falle og slå meg. Så ble jeg stoppet fordi jeg gikk uten sko i kasinoet på vei ut. Jeg kunne jo saksøke dem for å få glasskår i beina. Når jeg endelig kom meg ut brukte jeg 10 minutter fra Aladdin til Mandalay Bay. Det hadde sikkert gått på 5 om jeg hadde sluppet å kjøre rulletrapper og gå innom alskens hoteller på veien. Det er klart best tilrettelagt for biler her gitt. Tror jeg skal finne meg en stor parkeringplass neste gang.

Dag 1 – Søndag 9.oktober: Registrering
Over til det viktige. Frokost sammen med reisefølget var kjapt unnagjort på Aladdin før registreringen på Mandalay. Kontinental frokost på amerikansk vis. Selve registreringen var ikke helt rett fram. Konsollene for registrering måtte restartes omtrent for hver 3. registreing, og logon-et tok veldig lang tid. Dette var nesten litt flaut for Citrix. Det virket nesten som om de hadde satt nettverksportene i halv dupleks mot full duplex på switchen eller noe. Vi brukte i hvert fall skandaløst lang tid for å registrere oss. Konsollene kjørte Presentaion Server 4.0 - så det burde vært nok kompetanse tilstede for å fikse de problemene. Dessuten var internettforbindelsen på hotellet utrolig treg, og Wland-et totalt utilgjengelig. Skuffende når man tenker på hva slags mennesker som kommer til disse konferansene og hva vi måtte betale for å delta.

Registreringsterminalene fungerte dårlig
Håpløse registreringsterminaler. Trøbbel med logon-skript opptok det meste av tiden vi var i rommet første dag.

Vi fikk i år en trilleveske som give-away fra Citrix. Den har plass til laptop og var fylt opp med diverse reklamemateriell og program for konferansen. I seg selv var vesken knallfin for å ha med seg laptop på fly og ymse "carry on". Bakdelen var at med rundt 3500 deltagere med småklumpete trillekofferter som skulle ha plass mellom stolrekkene, synes jeg skuldervesken som var give-away i 99 var litt mer praktisk.

Dessverre var det forhåndsregistrering for sesjonene på søndag, og undertegnede hadde ikke tid til det før avreise så det ble heller å besøke utstillernes stander i utstillingshallen første dag. Det kan nevnes at sesjonene var fullbestilte allerede i juni, så bestill tidlig om du vil være med neste år.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen