Stem på årets beste Photoshop
Teknofil

Stem på årets beste Photoshop

Det norske fotobyrået Crestock er i sluttfasen av sin årlige Photoshop-konkurranse. Temaet er "Apokalyptisk jul" og det er ikke mye juleglede å spore i bidragene.

Se noen av bidragene her.

Nitrist jul
Crestock har en årlig Photoshop-konkurranse hvor de kårer årets beste photoshop gjennom 4 runder. Den siste runden er nå over og bidragene har strømmet inn. Temaet "Apokalyptisk jul" har helt klart satt sitt preg på bildene.

Her ser vi nemlig julenissen som gråter, reisdyret Rudolf med gassmaske og kometer på full fart på vei for å knuse jordens julestemning en gang for alle.


Kan julen bli mer apokalyptisk enn nissefar med sviktende potens? Foto: Crestock.com

Amerikansk valg, Halloween og ekstrem makeover
I tidligere runder har temaet vært det amerikanske valget, uhyrligheter fra Halloween og ekstrem makeover. Ikke overraskende var det bilde av Obama, den hodeløse rytter og en noe spesiell kropp som gikk av med seieren.

Disse tidligere vinnerne har stukket av gårde med en Ipod Touch, en Macbook og en Macbook pro. Vinneren i den siste og avgjørende runden vil få med seg en Mac Pro med 30-tommer skjerm. For en photoshopfantast vil det helt klart gjøre susen.

Avstemningen avsluttes den 27. november da vinneren vil bli kåret. Hos Crestock kan du selv stemme på det du mener er årets beste Photoshop.

Her kan du se flere av bidragene som har kommet inn til Crestock sin konkurranse.


Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen