Stem frem din favorittmusikk

Musikkelskere fra alle verdens hjørner kan være med å stemme fram sine favorittsanger i det Sony Ericsson setter sammen en musikksamling av verdens 100 mest populære sanger gjennom tidene.


Favoritt

Musikk er noe de aller fleste av oss har et forhold til. Enten en sang vekker gode minner, dårlige minner, klistrer seg irriterende lenge på hjernen eller rører oss til tårer, så har de aller fleste en favorittsang eller tre.

 

Sony Ericsson oppfordrer nå alle musikkinteresserte i hele verden til å delta i fremstemmingen av verdens 100 mest populære sanger.

- Vi gleder oss veldig over å kunne introdusere den første Walkman-mobilen på markedet, og for å markere dette ønsker vi å sette sammen verdens 100 mest populære sanger, sier Miles Flint i Sony Ericsson i en pressemelding.

 

Avstemmingen vil bli åpnet 12. august og være åpen for forslag og avstemming i seks uker, før det endelige resultatet vil være klart.

 

Resultatet av avstemmingen vil bli offentliggjort 28. september.

 

Vinn mobil

Alle som er med i avstemningen, er også med i trekningen av en splitter ny Sony Ericsson W800, den første Walkman-mobilen fra produsenten. I tillegg til selvsagt alle de 100 vinnersangene være inkludert.

 

Produsenten forventer en variert samling av sanger, ettersom mennesker fra hele verden inviteres til å være med på avstemmingen.

 

- Vi er overbevist om at avstemningen kommer til å resultere i en del overraskende sanger, ettersom hva som er populær i Latin-Amerika og hva som er populært i Australia er helt forskjellig, sier Flint.

 

Ny familie

W800 er den første mobilen i rekken av Sony Ericssons satsing på musikkmobiler. Den er utstyrt med 500 MB minne, og lagrer opptil 125 sanger på en gang. Minnekortet kan oppgraderes til 2 GB og gjøre plass for ytterligere timer med musikkglede.

 

I tillegg til imponerende minnekapasitet og stereo hodesett, kan mobilen enkelt kobles til både stereoanlegget hjemme og i bilen, for å kunne dele musikken med venner og familie.

 

Med et 2 megapikselkamera er W800 en komplett musikk- og kameramobil som trolig vil falle i smak hos de fleste.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen