Stem på sommerens sprøeste mobilbilde

Bildene som har flest stemmer om én uke vinner fete premier fra Samsung, Sony og SteelSeries.

I begynnelsen av juni inviterte vi alle leserne våre til en uhøytidelig sommerkonkurranse, hvor man skulle ta sommerens morsomste eller sprøeste bilde med mobiltelefonen. Den som har det bildet som får flest stemmer, vil kunne velge mellom en Samsung Galaxy S5 eller en Sony Playstation 4, mens den med nest flest stemmer får det produktet førsteplassvinneren ikke valgte. Tredjeplass-vinneren får en gaming-mustastatur og musematte fra SteelSeries. 

Det er nå for sent å delta, hvis du ikke allerede har gjort det – nå ønsker vi at du stemmer på det bildet du mener bør vinne konkurransen. Vinnerne trekkes i slutten av neste uke. 

For å stemme på det bildet eller de bildene du liker best, trykker du på hjertet ved bildet. Husk at du må være innlogget for å kunne avgi stemme. 

Gå til bildegalleriet for å stemme på bildene du liker best »

PS! Det er kun bilder tatt med mobiltelefonen som kan vinne konkurransen. Der hvor det ikke er såkalte "EXIF"-data tilgjengelig i de opplastede bildene, kommer vi til å be om originalbildet – slik at vi kan sjekke hvilken mobiltelefon bildet er tatt med før premien utleveres. 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen