Test

Steelseries Shift Gaming Keyboard

Dedikerte spilltastaturer er allerede kjent for å være noe sprekere i utseende enn de enkle kontortastaturene. Et spilltastatur kjenner man generelt ved at de har mange funksjonsknapper, de har gjerne en spenstig profil og vi må ikke glemme fine mengder belysning både under og utenfor tastene. Steelseries Shift er et tastatur som tar definisjonen av et dedikert spilltastatur noe lenger, samtidig som det kan holdes nesten helt originalt.

Shift er nemlig det første, trolig ett av meget få, modulære tastaturer på markedet. Selve tastaturet er en solid og massiv sak, med en rekke funksjonsknapper langs sidene. Selve gullklumpen ved dette tastaturet er derimot QWERTY-delen, som kan frigjøres totalt.

Det som nesten er en lefse med taster kan ikke bare byttes ut om du har for vane å slå løs på den stakkars plasten. For rundt 200 kroner får du moduler som er laget ene og alene for spesifikke spill. Det er i all hovedsak snakk om strategi- og rollespill, slik som World of Warcraft: Cataclysm og Starcraft for å nevne noe.

Bli med meg videre på de kommende tre sidene, så skal vi se nærmere på hva Steelseries har satt sammen!

Takk til Steelseries som sendte produktet til test

SteelSeries Shift   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen